Zoeken naar:

Na enkele jaren ervaring als leidinggevende wilde ik, John Kijk in de Vegte, mezelf verder ontwikkelen als persoon en ook als leidinggevende.
Bij het zoeken naar een juiste opleiding/cursus waarbij ik zelfreflectie heel erg belangrijk vind, ben ik in aanraking gekomen met NLP.
Na afronden van de opleiding NLP Practitioner heb ik aansluitend de NLP Master Practitioner opleiding gevolgd. Met deze opleiding ben ik in staat om ook anderen te helpen zich te ontdekken en bewust te maken van hun eigen gedrag en waarom ze de dingen doen die ze doen.
Echter wilde ik meer en heb hierna als extra de opleiding Excellent coachen met NLP gevolgd.
Met deze basis kan ik mensen helpen om zichzelf te ontdekken en problemen zelf te laten oplossen.

Bij KGC “Komt Goed Coaching” ben je aan het juiste adres om te bouwen aan een nieuwe toekomst.

Binnen NLP wordt o.a. gebruik gemaakt van vooronderstellingen:

“De kaart is niet het gebied”

“Elk gedrag heeft een positieve intentie voor diegene”

Het effect van je communicatie is de feedback die je krijgt

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is KijkInDeVegte_John_03klein.jpg
John Kijk in de Vegte
NLP Coach

Opleidingen

Mijn NLP opleidingen Practitioner, Master Practitioner en NLP coaching heb ik gevolgd bij diverse instellingen. Hierdoor ben ik breed opgeleid met meerdere verschillende invalshoeken (ondanks dat de basis van NLP overal hetzelfde is, kan het op een eigen manier uitgelegd worden).
Daarnaast heb ik de cursus MGV (Motiverende GespreksVoering) gevolgd waarbij doelbewust coachen een onderdeel is.

Gecertificeerd door:
ABNLP
NVNLP

Naast NLP en MGV (motiverende gespreksvoering) heb ik de mogelijkheid om ook personal training te geven naast een personal coaching sessie.
Ik geef privé trainingen met als basis de crosscore.
Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan in de fitness wereld heb ik een cursus crosscore gedaan. Waarna ik de mogelijkheid heb gekregen om mensen enthousiast te maken voor deze sport en ze daarnaast ook te mogen trainen.
Crosscore is een trainingsvorm waarbij je je hele lichaam gebruikt en de zwaarte zelf bepaald. Dit doe je door de zwaarte in te stellen met je eigen lichaamsgewicht.