Zoeken naar:
 • Duidelijkheid
  Ik help je om helder te krijgen wat je echte diepe doelen en verlangens zijn. Niet alleen de oppervlakkige dingen die we allemaal wel willen zoals veel vrije tijd en veel geld. Nee de doelen die jou echt gelukkig maken.
  Je purpose, je echte doel!
 • Richting
  Als je eenmaal weet wat je doelen zijn dan is het werken met mij de perfecte manier om in kleine overzichtelijke stappen steeds dichter bij je einddoel te komen. We proberen telkens om met de grootst mogelijke KLEINE stap richting je doel te gaan.
 • Focus
  Ik zorg ervoor dat je in alles wat je doet naar jouw hogere doelen werkten je niet laat afleiden door korte termijn doelen en onzinnige afleidingen. Ik houd je in het juiste spoor. Je hebt volharding en consistentie nodig in je acties om succes te behalen. Ik help je hier continu aan herinneren.
 • Mindset
  We hebben allemaal wel eens twijfels en die kunnen ons verlammen of soms zelfs de verkeerde kant op sturen. Om te winnen is een winnende mindset nodig. Zelfvertrouwen in je eigen kunnen en het vertrouwen dat je op de juiste weg bent. Ik help je jouw hersenen te trainen om die winnende mindset te ontwikkelen.
 • Stok achter de deur
  We weten allemaal hoe het ons vergaat als we op 1 januari goede voornemens maken. Precies, op 1 februari zijn we die al lang weer vergeten. Ik zal hierbij jouw spreekwoordelijke personal trainer zijn die ervoor zorgt dat je wel naar de sportschool blijft komen. Iemand die jou ter verantwoording roept als je verzaakt.
 • Feedback
  De enige manier om te leren is door feedback te krijgen op de dingen die we doen. Ik zal je een eerlijke spiegel voorhouden die je respectvol confronteert en laat zien waar je een verkeerde afslag nam en waar jouw groeipotentie zit. We gaan bezig om je bewust te maken van de dingen die je doet en zelf niet in de gaten hebt dat je het zo doet.
 • Snelheid
  Ik heb zelf meerdere malen de route gelopen die jij wilt gaan. Ik ken de valkuilen en de binnendoor weggetjes. Dankzij de kennis en expertise van mij hoef jij niet zelf in alle vallen te stappen en zul je sneller de resultaten zien waarnaar je verlangt.
 • Minder onzekerheid
  Ik help je overeind als je het even niet meer ziet zitten. Je kunt dan even varen op het externe vertrouwen die ik je geef. Ik laat je voelen of je op de goede weg bent. Samen durf je meer dan alleen.
 • Meer geluk
  Ieder mens weet wat het is om stress te ervaren. Coaches zijn er in gespecialiseerd om jouw stress te verminderen, lastige kwesties terug te brengen naar simpele keuzes en je even af te remmen als dat nodig is. Vaak zijn een paar relativerende woorden van iemand die het kan weten alles wat je even nodig hebt.
 • Meer succes
  En last but not least: Meer visie, meer structuur, meer focus, minder afleiding, meer ondersteuning, betere keuzes, meer actie zullen allemaal leiden tot meer en sneller succes.

  Dus waar kies jij voor? Wil je zo snel mogelijk meer vrijheid, meer geluk, meer succes en meer financiële zekerheid? Of blijf je liever nog een paar jaar ploeteren in de hoop dat je er zelf wel uitkomt.
  Vergeet niet: Als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, krijg je wat je altijd hebt gekregen.