Zoeken naar:

Coaching persoonlijke ontwikkeling en groei

Wil je meer weten over mijn werkwijze en tarieven voor het coaching? Een belangrijk uitgangspunt van een coachingstraject is dat ik, als coach, samen met jou werk aan het bereiken van je leerdoelen. Tijdens de gesprekken ontwikkel je nieuwe inzichten, vaardigheden en handvatten, waarmee je zelfstandig aan de slag kan. We werken samen aan oplossingen voor lastige situaties die je ervaart in je werk of thuis. Daarnaast help ik je met de ontwikkeling van nieuwe vaardigheden die je graag wilt leren.

Als je heel graag wilt veranderen dan heb je alle hulpbronnen al aanwezig om het te kunnen realiseren.

Werkwijze en tarieven Coaching

Voordat we beginnen met de coaching gesprekken plannen we eerst een vrijblijvend kennismaking gesprek in. Hierna bepaal jij of je verder wilt met mij of niet.
In de daaropvolgende coachingsgesprekken die ca. 1 uur duren, maak ik gebruik van NLP methodieken, testen en oefeningen. Doordat elk gesprek anders is hou ik me niet strak aan de tijd van 1 uur. Heb je meer tijd nodig dan gaan we gewoon door met hetgeen we op dat moment mee bezig zijn (zonder extra kosten).

Eigenaarschap

Ik zal mijn uiterste best doen je te helpen persoonlijk te groeien om je leerdoelen te bereiken. Het is vervolgens aan jou om het geleerde in de praktijk te brengen.

Vertrouwen

Een belangrijke basis om resultaatgericht te kunnen werken aan persoonlijke ontwikkeling is vertrouwen tussen coach en coachee. De inhoud van de gesprekken is daarom van vertrouwelijke aard. Alles wat besproken wordt blijft bij ons!

Hoe coach/begeleid ik?

Ik heb een coachende en resultaatgerichte stijl van begeleiden, waarbij ik veel vragen stel om je te laten nadenken over jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Dit wissel ik af met oefeningen en interventies. Ik gebruik hierbij een ontspannen, verbindende en duidelijke communicatiestijl met respect voor mijn gesprekspartner(s).

Praktische informatie over werkwijze en tarieven coaching

De meeste coachingstrajecten bestaan uit 5 tot 10 gesprekken. Echter kan in sommige gevallen er al een effect zichtbaar zijn na 1 of 2 gesprekken. Als je dit voldoende vind dan gaan we ook niet verder. We tekenen geen contract voor een minimale hoeveelheid gesprekken.Tussen de gesprekken door heb je de tijd en ruimte om met de nieuwe inzichten, handvatten en vaardigheden te gaan oefenen. Een gesprek duurt meestal ca 1 uur uur. Het totale traject hangt af van jouw voortgang en wat je wilt. Het coachen kan plaatsvinden in mijn praktijkruimte aan huis, op locatie (afhankelijk van de afstand), online of bij jouw werkgever.

Kennismaken coachingstraject

In een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek dat 30 tot maximaal 45 minuten duurt leren we elkaar kennen, ben ik benieuwd naar wat meer achtergrondinformatie over wat je wilt leren en ontwikkelen en leg ik uitgebreid uit wat mijn werkwijze als coach is. We overleggen samen wat je nodig hebt om je persoonlijke en professionele leerdoelen te behalen. Kennismaken kan persoonlijk bij mij in mijn praktijkruimte aan huis of op een af te spreken locatie. Optie kan zijn om dit online te doen, maar mijn voorkeur gaat uit naar persoonlijk contact.

Contact

Wil je gratis en vrijblijvend kennismaken en alvast onderzoeken wat je leerdoelen zijn voor een mogelijk coachingstraject? Neem contact met me op en we plannen een afspraak.

Tarieven Coaching

Coaching is een investering in de vorm van tijd, geld en energie. Maar vooral is het een investering in jezelf!Ik maak onderscheid tussen tarieven voor particulieren en organisaties.

De prijzen zijn inclusief btw.

Coaching gesprek per sessie € 70,- (particulier)
Coaching gesprek per sessie € 130,- (via werkgever)

Ben je in loondienst? Dan is er vaak de mogelijkheid dat de werkgever de opleiding vergoedt. Het gaat in dit geval veelal om coaching in het kader van loopbaanontwikkeling, ontwikkelen  of versterken van vaardigheden.

Voor online sessies gelden dezelfde tarieven.

Vergoedingen

Er is geen beroepsvereniging voor NLP. De beroepsverenigingen waar algemene coaching onder valt, stellen regelmatig eisen die niet meer in verhouding staan tot de vergoeding die je als cliënt kunt krijgen. Ik heb daarom besloten om mij niet aan te sluiten bij een beroepsvereniging. Dit betekent dat mijn coaching niet wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Er mogelijkheden om sessies via de belasting af te trekken. Kijk hiervoor op de site van de belastingdienst.

Tip

Een werkgever reserveert vaak een budget voor (loopbaan)ontwikkeling van personeel. Navraag leert dat er vaak veel mogelijk is. Wanneer de werkgever bereid is de kosten te betalen, kan ik in overleg met jou en je werkgever een offerte opstellen en kunnen de kosten direct aan de werkgever in rekening gebracht worden.

Verzetten of annuleren van de afspraak

Afspraken kunnen binnen 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd of verzet.

Bij afspraken die binnen 24 uur worden afgezegd, wordt 50 % in rekening gebracht.

Indien een afspraak niet wordt afgezegd, wordt het hele bedrag in rekening gebracht